gerrydemolbannerweb

MAIL ME. BEL ME. ROEP ME… EN ZING

SUPERPROMO

Niet content van je content? Kun je wat letters gebruiken in de juiste volgorde? Had je al eens gedacht aan een bedrijfssymfonie? Een toneelstuk over je diepste bedrijfsroerselen? Een nieuw tijdschrift over….. ja, over wat? (roep maar) Een website met een verhaal (of 2… of 3… of veel)… een evenement met schone liederen en verstandige praat? Een simpel huiskamerconcert of een grootse opera… kan allemaal.

Kan je niet kiezen? Dan zet ik er mijn tanden in.

Bel me. Mail me. Roep me.

DE MAN DIE OVER DE DRAAD KWAM

Een groteske vertelling over vluchtelingen, de eerste wereldoorlog, de menselijke ziel, de liefde, idealisme, hondjes, de geschiedenis van de r├Ântgentechnologie, de filmgeschiedenis en sex. Dat allemaal met waanzinnig goeie acteurs en muziek die het midden houdt tussen Alban Berg, Udo J├╝rgens, Freddy Breck, Tom Waits, Mozart, Moa Zedong en Franz Schubert.

De Man komt terug in november !!!

Kleine Blote Liedjes cd’s

Ze zijn nog te koop, maar alleen op deze site:

Cd's bestellen

Het Draagbare Paradijs

“De negen verhalen in Het draagbare paradijs zitten vol leerrijke uitspraken, menselijke wijsheid, en ontroerende situaties. Dit is een boek over mensen die brutaal afgesneden raakten van hun wortels en in een land ver van het hunne een nieuw bestaan moeten opbouwen. Meteen biedt het ook een kijk op onze manier van leven.” Peter Van Tyghem in De Standaard

ik bestel het boek

graveyard

The Graveyard is een wondermooi computerspel van 10 minuten, eigenlijk een interactief schilderij, van Michael Samyn en Auriea Harvey. Tegelijk is het een filosofisch manifest, een empathiemachine en een rustpunt. Ik had de grote eer er een lied voor te schrijven en te spelen. Nu ook op android en andere mobile en draagbare formaten en gadgets en dingetjes.

Je kan het gratis downloaden, wie de full version wil betaalt amper 5 euro. Nu ook voor IPhone.