vismbanner2

Vrolijkheid in Slow Motion is de nieuwe solovoorstelling van Gerry De Mol waarin de waarheid aan het licht komt over Nietsche en Darwin, boterkoeken, waarin de Schemering en Leopold II de revue passeren en waarin we op zoek gaan naar of we nog wel goe bezig zijn. Waarin vele nieuwe liederen en een handvol gekende melodieën u zullen meenemen naar dichte oorden.

Boek me voor uw CC of uw huiskamer met een mailtje in de contactdivisie van deze virtuele gelegenheid. En kijk ook nog eens op de Media-pagina. gerry@rusteloosheid.be

De Man Die Over De Draad Kwam

NOG TE BOEKEN TOT EIND 2018

Ik schreef - samen met Compagnie Lodewijk/Louis tekst en muziek van deze voorstelling.

draadweb

1916, in een dorp aan de grens met Nederland. Plots duikt het gerucht op dat er een koorddanser onderweg is die over de ‘Dodendraad’ zal komen om het dorp te bevrijden van de bezetter. Dit verrassende nieuws geeft de inwoners hoop. Maar niet alle inwoners zijn blij met de komst. Wat moeten ze met die idealistische gek? De Man die over de Draad kwam is een groteske vertelling over mensen die in de hoek worden gedreven aan een afgesloten grens. Rauwe, actuele realiteit, doorspekt met de typische absurde humor van Cie Lodewijk/Louis en de muziek van Gerry De Mol.

Een groteske vertelling over vluchtelingen, de eerste wereldoorlog, de menselijke ziel, de liefde, idealisme, hondjes, de geschiedenis van de röntgentechnologie, de filmgeschiedenis en sex. Dat allemaal met waanzinnig goeie acteurs en muziek die het midden houdt tussen Alban Berg, Udo Jürgens, Freddy Breck, Tom Waits, Mozart, Moa Zedong en Franz Schubert.

Meer over de voorstelling

Naar download

The Graveyard is een wondermooi computerspel van 10 minuten, eigenlijk een interactief schilderij, van Michael Samyn en Auriea Harvey. Tegelijk is het een filosofisch manifest, een empathiemachine en een rustpunt. Ik had de grote eer er een lied voor te schrijven en te spelen.

Je kan het gratis downloaden, wie de full version wil betaalt amper 5 euro.