terug Home

Oblomow Nieuws

2006-05-07Track uit Lied der Rusteloosheid op verzamelCD

De instrumentale track “Time Flies, Penguins don’t” uit Het Lied Der Rusteloosheid is verschenen op de CD “Folk in Flanders”. Dat is een initiatief van van Muziekmozaïek ter promotie van de akoestische groepen in Vlaanderen die een binding hebben met traditionele muziek. De track is een compositie en arrangement van Gerry De Mol en wordt gespeeld door het ensemble van Het Lied der Rusteloosheid, live opgenomen in Dendermonde.


terug Home
meer Actueel...

2004-01-01Oblomow zangeress genomeneerd voor Zamu Awards

Oblomow-zangeres Eva De Roovere is genomineerd voor de Zamu Awards. De Zamu Awards worden elk jaar uitgereikt door de sector zelf. Muzikanten, critici en al wat met de muzieksector te maken heeft stemt mee. In de kategorie beste zanger(es) heeft Eva een beetje concurrentie van Tom Barman, geike Arnaerts (Hooverphonic) en Jo Lemaire. Schoon gezelschap dus.
http://www.zamu-awards.be

meer...
2003-10-01Oblomow genomineerd voor Klara Muziekprijzen

Oblomow genomineerd voor Klara muziekprijzen
Ya’Waaw is in de categorie wereldmuziek genomineerd voor de Klara Muziekprijzen. Een hele eer. Meer zelfs, het is een publieksprijs, dus u kun ons helpen de muziekprijs ook te winnen.

meer...
2003-07-01Oblomow exclusief op Feeling The World

Feeling The World heeft een nieuwe lokatie: Fort 4 in Mortsel. Oblomow staat er exclusief deze zomer met Ivan Smeulders als extra gast.
We spelen op 23 augustus om 15 uur en dezelfde dag zijn is er ook nog onder andere Luka Bloom te bewonderen.

meer...
2003-04-24Oblomow in de hitlijsten

De ultratop 100 heeft er weer een nieuwe naam bij. Vorige week kwam Oblomow binnen op 80 en deze week stegen we nog. Tot waar precies komt u later te weten.

meer...
2003-04-05Oblomow en Salif Keita op Festiva Mundial

Oblomow is zopas , samen met Salif Keita toegevoegd aan het programma van festival Mundial in Tilburg.
Festival Mundial is een groots Festival in nederland, waar vorig jaar 140.000 toeschouwers waren. Oblomow speelt er op 14 juni.

meer...
2003-03-27Oblomow op Canvas

Donderdag 27 maart wijdt Voetzoeker een reportage aan Oblomow. In de Brusselse Bazar kunt u ons dan aan het werk zien en horen met Eva en Laila. Voetzoeker wordt uitgezonden op Canvas op 27 maart om 22u25.

meer...
2003-03-26Ya' Waaw bij Klara, Radio1 én Radio2

De nieuwe cd Ya’ Waaw en het singeltje “Red Me Dan” doen het alvast goed op de radio. Het staat in de playlists van zowel Radio1 als Radio2. Ook op Klara werd er al aandacht aan besteed, waarmee Oblomow waarschijnlijk een primeur heeft gezet. Het genre radiocrossover is hierbij geboren.

meer...