Perles d'Amour
image: %s

4 Zwarte Parels zingen over de liefde
vanaf februari 2007
met

Taliké (Madagaskar)

De bezielster van Tiharea en eerder al te zien in Ladies Night van Oblomow, in Womencare en aan de zijde van Njava, D’Gary, Regis Gizavo, Marie Daulsne en Chiwoniso.

Marlene Dorcena (Haïti)

De parel van Haïti heeft net haar 2de CD uit met Haïtiaanse liederen en schoonheden van eigen hand.

Minyeshu Kifle Tedla (Ethiopië)

Een in Vlaanderen nog vrijwel onbesproken blad, maar dat zal niet lang duren. Ze danste in het nationaal ballet, en sleept je als een wervelwind mee met haar typische Ethiopische stem en muziek .

Een voorsmaakje van de muziek vind je door onderaan de foto het muziekje in gang te zetten.

Cécile Kayirebwa (Rwanda))

Rwanda is minder bekend om zijn culturele erfgoed, maar Cecile belichaamt het met zijn beklemmende en beklijvende ritmes en samenzang. Ze werkte eerder met onder andere Bula Sangoma en heeft haar derde solo-CD uit.

Gerry De Mol (Daknam)


De puzzelaar die de muziek samen brengt, arrangeert, snaren beroert en alles aan mekaar breidt. In het najaar komt een boek en CD van hem uit met onder andere de vier zangeressen van dienst. Hij maakte eerder met Oblomow en anderen Kleine Blote Liedjes, Ladies Night, Het Lied der Rusteloosheid en Sporen.

Ivan Smeulders (Kalmthout)

AccordeonPhenomenon en nog een pak instrumenten, van bij Smeulders & Smeulders en Bart Peeters. Eerder al te zien in Ladies Night & Kleine Blote Liedjes.

Frédéric Malempré (Verviers)

Monsieur Percu uit de Walen, je zag hem misschien met Tref of Het Huis der Verborgen Muziekjes of de laatste Ladies Night tour en op de laatste Kleine Blote Liedjes cd.

Jan Cordemans (Overijse)

Oblomowbas van het eerste uur, gesproten uit de Belpop van Rick Tubbax, The Responsables, Purple Prose en Walter Verdin.

Om op de hoogte te blijven kunt u zich inschrijven op de Nieuwsbrief.

Organisatoren kunnen terecht bij Kultuurburo Link
of 015/25 02 69

Contact: Gerry De Mol
clip: “Tsapiky”
foto Patrick De Spiegelaere; vlnr Minyeshu, Marlène, Talike